Watersnood: steun RHC Concordia!

De oudste hockeyclub van Limburg heeft jouw hulp nodig! Ons geliefde sportcomplex is veranderd in een rampgebied. Tijdens de watersnood die onlangs een groot deel van Limburg en zeker Roermond in zijn greep hield, is enorme waterschade ontstaan. Ook bij onze hockeyclub. Het gehele complex is helaas ondergelopen, met twee meter water op de drie velden en een meter water in de kleedruimten en het clubhuis. Een enorm verlies voor ons als familieverenging, voor Roermond en de Limburgse hockeysport.

De aanblik van de plek waar we met circa 700 voornamelijk jeugdleden uit Roermond en omstreken actief zijn en elkaar ontmoeten is verschrikkelijk. Ons hockeyhart huilt, maar we blijven tegelijkertijd strijdbaar. Daarom komen we in actie! Er zal veel geld nodig zijn om onze hockeyclub weer op te bouwen en een toekomst te bieden, zodat we over drie jaar ons honderdjarig bestaan kunnen vieren.

De totale omvang is op dit moment nog niet exact aan te geven. Wel is duidelijk dat de velden, accommodatie en alle materialen zullen moeten worden vervangen. De kostenpost zal dan ook gigantisch zijn. Uiteraard zijn wij met de gemeente in gesprek en proberen wij aanspraak te maken op beschikbare gelden vanuit diverse fondsen. Daarmee zullen we het echter niet redden. Alle beetjes zijn daarom welkom!

Draag jij RHC Concordia een warm hart toe en wil je een donatie doen? Dat kan via bovenstaande button. Alvast enorm bedankt voor jouw steun!

Geen streefbedrag
Op deze actiepagina is het streefbedrag een verplicht veld. Er is een fictief bedrag ingevoerd. Elke bedrag, hoe klein ook, wordt gewaardeerd!

Via de nieuwspagina van onze hockeyclub en onze social media kanalen zullen we de komende tijd regelmatig updates geven over de ontwikkelingen rondom het complex en deze actie. Uiteraard geven we daarbij ook aan waaraan de binnengekomen donaties zullen worden besteed.