header_concordia.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Belangrijk nieuws
19 sep 0 Reacties

Vrijwilligers nodig !

Nieuwsafbeelding

"De club, dat ben je zelf”
  Een vereniging staat of valt met de inzet van vrijwilligers. 

lees meer..
18 sep 0 Reacties

Trainer gezocht voor MB4

Nieuwsafbeelding

We zoeken nog een trainer voor onze MB4!
Ben jij, of ken jij, iemand die het leuk vindt om dit team te gaan trainen?  Laat het ons dan weten! Stuur een bericht aan ons via [email protected] Mocht je meer informatie willen, dan kun je ons ook bereiken via dit mailadres.

lees meer..
16 sep 0 Reacties

Concordia op Linked In

Nieuwsafbeelding

RHC Concordia timmert ook op zakelijk gebied aan de weg! Nieuwe LinkedIn pagina ( https://www.linkedin.com/company/rhc-concordia ) in de lucht.
 

lees meer..
14 sep 0 Reacties

Bar gesloten?

Nieuwsafbeelding

Beste mensen,
Vanmiddag, zaterdag 14 september hebben we met pijn in ons hart de bar van het clubhuis vroegtijdig moeten sluiten. Zoals eerder gemeld hebben we een tekort aan barhoofden, oproep staat elders op app en website. Als dan ook nog de ingeplande ouders niet op komen dagen en we slechts 1 ouder overhouden in de bezetting

lees meer..
14 sep 0 Reacties

Een mooi hockeyseizoen: hoe pak je dat aan?

Nieuwsafbeelding

Het nieuwe seizoen is begonnen en we hebben er allemaal veel zin in! We willen graag dat iedereen met plezier kan hockeyen, zichzelf kan zijn en zich positief kan ontwikkelen. Maar hoe pak je dat aan?

lees meer..
2 sep 0 Reacties

Keepersinfo seizoen 2019-2020

Nieuwsafbeelding

Beste keepers, ouders, trainers, coaches en aanvoerders,
Yes, het nieuwe seizoen gaat beginnen! Sommige keepers hebben met hun team al een training of oefenwedstrijd gehad, anderen staan te popelen om te beginnen.

lees meer..
2 sep 0 Reacties

Regelwijzigingen junioren en senioren

Nieuwsafbeelding

Vier kwarten Alle elftalwedstrijden worden vanaf dit seizoen gespeeld in 4 kwarten van elk 17,5 minuut. Er ontstaan hierdoor twee extra coach- en rustmomenten. De rust tussen de kwarten 1 en 2 en de kwarten 3 en 4 bedraagt maximaal 2 minuten. De rust tussen kwart 2 en 3 bedraagt 5 minuten tenzij het noodzakelijk is te sproeien omdat het

lees meer..
18 aug 0 Reacties

Trainingsschema concept

Nieuwsafbeelding

Bijgevoegd het voorlopige trainingsschema voor de veldtrainingen 2019-2020. De reguliere trainingen starten op maandag 26 augustus.

lees meer..
17 aug 0 Reacties

spelregelcafe

Nieuwsafbeelding

8 oktober, in de week van de scheidsrechter, wordt er in ons clubhuis een spelregelcafe georganiseerd. Op deze avond worden ouders, trainers/coaches en scheidsrechters meegenomen in de (nieuwe) spelregels en zo voorbereid op het nieuwe seizoen. 

lees meer..
Overig nieuws
19 sep 0 Reacties

Hockeyfood, het Netflix voor hockeyers

Nieuwsafbeelding

HockeyFood: het netflix voor hockeyers
Hey jij, ben jij al bekend met de netflix-omgeving voor hockeyers, genaamd: HockeyFood? Je kunt hier allerlei soorten video's vinden die jou als speler, trainer of coach beter maken. Elke donderdag worden er nieuwe afleveringen toegevoegd in HockeyFood. Het aanbod varieert van technische

lees meer..