header_concordia.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Belangrijk nieuws
18 aug 0 Reacties

Trainingsschema concept

Nieuwsafbeelding

Bijgevoegd het voorlopige trainingsschema voor de veldtrainingen 2019-2020. De reguliere trainingen starten op maandag 26 augustus.

lees meer..
17 aug 0 Reacties

Start nieuwe seizoen 2019-2020

Nieuwsafbeelding

Onze trainingen starten vanaf maandag 26 augustus weer, het voorlopige trainingsschema volgt zo spoedig mogelijk. Teams die al willen starten met trainen kunnen zich melden via [email protected] voor de trainingstijden die ze moeten aanhouden.

lees meer..
17 aug 0 Reacties

spelregelcafe

Nieuwsafbeelding

8 oktober, in de week van de scheidsrechter, wordt er in ons clubhuis een spelregelcafe georganiseerd. Op deze avond worden ouders, trainers/coaches en scheidsrechters meegenomen in de (nieuwe) spelregels en zo voorbereid op het nieuwe seizoen. 

lees meer..
5 jul 0 Reacties

Vacatures

Nieuwsafbeelding

Vele handen maken licht werk...
De Technische Commissie van Concordia is op dit moment zwaar onderbezet en heeft dringend ondersteuning nodig van leden of ouders van leden die graag een steentje bij willen dragen aan het reilen en zeilen van onze mooie vereniging. Doordat het werk nu bij een handjevol mensen terecht komt kunnen we

lees meer..
16 mei 0 Reacties

Rookbeleid bij RHC Concordia

Nieuwsafbeelding

Rookbeleid RHC Concordia:                                           Vanaf mei 2019 richt Concordia zich nog meer op gezondheid. We willen kinderen het goede voorbeeld geven als ze bij ons sporten. Dit betekent dat we ons

lees meer..
Overig nieuws
18 aug 0 Reacties

JONGSTE JEUGD: START NIEUWE SEIZOEN

Nieuwsafbeelding

F-teams, E6-tallen, E8-tallen en instromers
Wij staan te trappelen om aan het nieuwe seizoen te beginnen, jullie ook? De jongste jeugdcommissie is nog druk bezig om voor alle teams trainers en coaches te vinden, maar dat komst vast goed voordat we echt van start gaan.
 
Trainingstijden

lees meer..