header_concordia.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Belangrijk nieuws
17 okt 0 Reacties

Inschrijven zaalhockey

Nieuwsafbeelding

Beste spelers en speelsters,
Graag jullie aandacht voor de deelname aan de zaalcompetitie 2018-2019. Alle teams waarvan we weten dat ze willen deelnemen zijn ingeschreven voor de zaalcompetitie. Dit jaar zijn ook weer een aantal 8-tallen ingeschreven. We willen echter per lid een individuele aan- of afmelding ontvangen zodat

lees meer..
12 okt 0 Reacties

Oproep voor "pool" van jonge, enthousiaste scheidsrechters

Nieuwsafbeelding

Oproep aan junioren A en B, "jongsenioren"
We zijn bezig een "pool” van jonge scheidsrechters te vormen, voor degenen die het fluiten van een wedstrijd leuk vinden en die daar ook nog voor beloond worden.
Wat biedt Concordia:

lees meer..
4 okt 0 Reacties

Vacature bestuur Technische Commissie

Nieuwsafbeelding

Hallo allemaal,
Onze voorzitster van de TC Iris Brummans heeft aangegeven met haar taken te gaan stoppen. We zijn dus op zoek naar kandidaten die deze rol binnen Concordia op willen pakken.
In de bijlage de vacature tekst, we hopen op spoedige reacties !

lees meer..
4 okt 0 Reacties

Vacature bestuur Accommodatiecommissie

Nieuwsafbeelding

Hallo allemaal,
Onze voorzitter van de Accommodatie commissie Jeroen van de Ven  heeft aangegeven met zijn taken te  stoppen. We zijn dus op zoek naar kandidaten die deze rol binnen Concordia op willen pakken.

lees meer..
Overig nieuws
9 okt 0 Reacties

opnieuw lekkage veld 1

Nieuwsafbeelding

Helaas hebben we weer een lekkage bij veld 1. Er kan dus niet gesproeid worden de komende dagen. We sturen bericht als eea weer gemaakt is.

9 okt 0 Reacties

herfstvakantie (roulatie) keepers

Nieuwsafbeelding

In verband met de aankomende herfstvakantie komen de trainingen voor de roulatiekeepers donderdag 11 en 18 oktober te vervallen. De vaste keepers trainen deze week wel nog, volgende week zijn er geen keeperstrainingen.

Heren 1 & Dames 1

Heren 1  - Hockey Geldrop 28 okt 14:45 Uit Info
Dames 1  - Hockey Geldrop 28 okt 12:45  Uit Info
9 okt 0 Reacties

herfstvakantie Jongste Jeugd

Nieuwsafbeelding

HERFSTVAKANTIE JONGSTE JEUGD I.v.m. de herfstvakantie zijn er geen trainingen voor de jongste jeugd (Instromers, F- en E-teams) op dinsdag 16 en vrijdag 19 oktober. Op vrijdag 12 oktober vervalt ook de keeperstraining. De eerstvolgende competitiewedstrijd is op zaterdag 27 oktober. Fijne vakantie! Jongste Jeugdcommissie Marlene Homburg