header_concordia.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Scheidsrechterscafé 27 september meld je aan !!!

Hallo allemaal,

Al onze scheidsrechters zijn uitgenodigd voor het bijwonen van een Scheidsrechterscafé op woensdag 27 september as. We zien de inschrijvingen nog niet echt vlotten, vandaar nogmaals een beroep op jullie om je alsnog aan te melden!! Aanmelden is nodig tbv de organisatie van de avond.

Goede arbitrage is een wens die we met zijn allen hebben. Alleen door meer aandacht voor de scheidsrechters, verbeteren van het niveau door dit soort bijeenkomsten en interne begeleiding kunnen we borgen dat het niveau van het fluiten verbetert en we het fluiten niet als een ‘moetje’ zien, maar ook nog eens echt leuk gaan vinden.

Meld je dus snel aan via de onderstaande link, deze staat ook op de website. We gaan er vanuit dat er spoedig nog een behoorlijk aantal aanmeldingen bij gaan komen !!

Heb jij je al aangemeld voor het scheidsrechterscafé?  Zo niet, tijd om dat snel te doen.  Op 27 september  is het namelijk zover. Het moment om jou als scheidsrechter te bedanken voor je inzet.

Als scheidsrechter zorg jij ervoor dat onze wedstrijden op een sportieve manier en volgens de spelregels verlopen zodat spelers kunnen genieten van het spelletje. Omdat wij dit enorm waarderen en het belangrijk vinden dat je  positieve aandacht krijgt,  organiseren wij daarom speciaal voor alle scheidsrechters een spelregelcafé. 

Graag willen we je hiervoor uitnodigen zodat we je in het zonnetje kunnen zetten. Tijdens het café krijg je van 
een top bondsscheidsrechter  een briefing over spelregels en kun je vragen stellen over specifieke spelsituaties. Ook ontvang je een leuke en handige gadget!

Aanmelden
Wacht niet te lang en meld je nu aan via 
https://nl.surveymonkey.com/r/PDVMQV2

We verwachten je bij ons café te zien!

Waar:  RHC Concordia

Wanneer:  woensdag 27 september as.

Tijd:20.00 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met  [email protected]