header_concordia.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Remunjse Hockeysjool gaat weer van start

Voor de winterstop hebben we de jongens en meisjes van onze D jeugd (dus MD1, MD2, MD3, MD4 en JD1 en JD2) reeds de mogelijkheid geboden om een extra training te volgen. Dit was een groot succes. Meer dan 35 meisjes en jongens hebben voor de winterstop gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. 

Ook na de winterstop gaat de Remunjse Hockeysjool voor alle gemotiveerde en fanatieke kinderen van de D jeugd extra trainingen verzorgen.

De trainingen gaan plaatsvinden op woensdagmiddag van 16.45 uur tot 18.00 uur en we starten op woensdag 14 maart

De trainingen worden weer verzorgd door de "Remunjse Hockeysjool” en staat onder leiding van Rob Homburg, die zal worden geassisteerd door Jeroen Uittenbogaart. Om het algehele hockeypeil te verhogen zal er ook nu weer extra veel aandacht worden besteed aan de basistechnieken waarbij het hockeyplezier zeker niet uit het oog zal worden verloren.

De kosten voor deelname aan de trainingen bedragen € 25,- per persoon. Jullie kunnen je voor deze trainingen aanmelden tot en met zondag 4 maart a.s. via de mail bij Rob Homburg; [email protected]. Vergeet niet bij de aanmelding te vermelden in welk team zoon of dochter actief is. Na 4 maart worden de deelnemers nader geïnformeerd over eventuele groepsindeling en incasso van de bijdrage.

Om zo veel mogelijk aandacht aan de jongens en meisjes te kunnen besteden willen we gaan trainen met een groep van maximaal 20 kinderen. Mochten er zich meer kanjers aanmelden voor deze trainingen dan formeren we 2 groepen die om de week aan de beurt komen.

Namens de "Remunjse Hockeysjool”

Rob Homburg