header_concordia.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Hockeykamp in de herfstvakantie, vroegboekvoordeel !!

Hockeyen in de herfstvakantie op RHC Concordia!

Het is nog misschien wat ver weg maar van 15 t/m 17 oktober organiseert Hockeykampen.nl een gaaf 3 daags hockeykamp op RHC Concordia voor iedereen tussen de 6 en 14 jaar!

 

Wat kan je verwachten?

Samen met jou gaan wij een groot feest neerzetten met hockeytips en tricks, een nieuw thema (nog even geheim), de tofste begeleiding en als klapper een clinic van een topspeler.


Naast een geweldig hockeyavontuur, verzorgen wij tijdens dit kamp een sportieve lunch en lekkere tussendoortjes voor de nodige sportenergie. Kom jij dit avontuur samen met ons beleven?

 

Het unieke Hockeykampen.nl sportshirt!

Dit jaar krijg jij een gaaf hockeyshirt bij het hockeykamp op RHC Concordia. Na het succes van 2017 waarbij iedereen een grote oranje Hockeyploeg vormden, gaan we ook in 2018 voor dit geweldige gevoel. In het nieuwe Indian Maharadja-shirt gaan we samen met jou knallen op de hockeyvelden.

 

Voor wie is het?

Dit hockeykamp wordt georganiseerd voor alle hockey(st)ers tussen de 6 en 14 jaar. Waarbij niveau geen rol speelt, iedereen is welkom! Wij delen de groepjes in op leeftijd en niveau, dat is wel zo leuk. Dus kom samen met vriendjes en vriendinnetjes en hockey in de herfstvakantie op de club.


Kom met 2 of meer vriendjes en krijg een super leuke korting! Zijn jullie namelijk met minimaal 3 dan krijgen jullie allemaal €10,- extra korting! Super toch? Gebruik hiervoor bij het aanmelden de code ‘’RHCConcordia10’’!!

 

Prijs normaal: € 199,-

Prijs tot 1 juli: € 179,-
Met vriendjeskorting: € 169,-

 

Aanmelden: http://www.hockeykampen.nl/kalender/hockeykamp-rhc-concordia/

Neem eens kijkje bij de foto’s op Hockeykampen.nl voor een sfeerimpressie van de voorgaande edities!

 

Eerder op hockeyavontuur?!

Naast de Hockeykampen organiseert Hockeykampen.nl ook diverse specials; zo is het BarcelonaHockeykamp er van 5 t/m 13 augustus 2018. Het Hockey & Beachkamp op HBS Bloemendaal van 13 t/m 16 augustus en het Hockey Adventure Camp op Schaerweijde van 16 t/m 18 juli 2018. Meer informatie over deze kampen is te vinden op de website.

 

Met sportieve hockeygroet,

 

Hockeykampen.nl