header_concordia.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Projectgroep Trainingsschema, wie helpt ??!

Gezocht leden Projectgroep trainingsschema

Ieder jaar is het weer een hele puzzel om een trainingsschema te maken. We hebben niet alleen te maken met verschillende velden, verschillende niveau’s en verschillende trainingsintensiteit, maar ook het matchen van trainers bij de juiste teams en een optimale invulling van de velden daarbij is van belang. Jarenlang hebben diverse leden van de TC deze kar getrokken, maar zij hebben aangegeven dat zij het stokje wil doorgeven. Daarnaast zijn we bezig met het werven van 2 trainingscoördinatoren die zich iedere dag tijdens de trainingen op het veld gaan bevinden en de trainers zullen gaan begeleiden. Al met al een ideale gelegenheid om de werkwijze eens te herzien en te bekijken of deze activiteit zich niet leent voor een projectgroep. Het project bestaat uit het opstellen van het trainingsschema inclusief het vinden van trainers voor alle jeugdteams. Nauw contact met de trainingscoördinator is daarbij een vereiste. Het voordeel van deze aanpak is dat de projectgroepleden maar 3 keer per jaar (in de zomer voor de herfstcompetitie, in het najaar voor de herfstcompetitie en in de winter voor de lentecompetitie) een bijdrage hoeven te leveren, waardoor deze piekbelasting niet op de schouders van alleen de technische commissie komt te rusten (deze blijft wel eindverantwoordelijke) en zij bezig kan blijven met het uitwerken van haar beleid. In het kader van vele handen maken licht werk zoeken we 4 tot 6 personen die dit project tot een goed einde kunnen brengen. De technische commissie is beschikbaar om de projectgroep met informatie en praktische zaken te ondersteunen. De trainingscoördinatoren zullen nauwer betrokken zijn bijvoorbeeld bij het aanbrengen van structuur in het trainingsschema. De TC zal op de achtergrond ondersteunen in het schuiven met de teams en trainers om het schema sluitend te maken.

Dit is een ideale manier om in korte tijd veel mensen te leren kennen en daarmee het reilen en zeilen van de club. Een frisse blik is daarbij altijd welkom. 

Neem contact op met de technische commissie via [email protected] voor meer informatie of natuurlijk om je aan te melden.

Met sportieve groet 

De Technische Commissie