header_concordia.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Inleveren keepersspullen en coachtassen

Het inleveren van de keepersspullen en coachtassen voor de jongste jeugd (6- en 8-tallen) is op vrijdag 22 juni van 18:00 uur tot 19:30 uur.

Alle jeugd- en seniorenteams dienen uiterlijk 4 juli aanstaande de keepersspullen, de coachtas en het nettasje met de hesjes in de keeperslocker te hebben staan.
De keepersspullen en hesjes dienen gewassen en/of schoongemaakt te zijn en zonder persoonlijke spullen in de tas te zitten. Dus geen sticks, schoenen e.d. in de tas of locker laten zitten.

Denk bij het inleveren aan de strafcornermaskers en het sportdoc-tasje!

Alle vaste en nieuwe jeugdkeepers willen wij graag nog een keer zien zodat we alle spullen kunnen controleren en evt. vervangen voor komend seizoen. Daarom komen wij volgende week tijdens de trainingen, volgens bijgevoegd schema (bijlage), samen met jullie de spullen controleren.

Mocht je verhinderd zijn, laat het ons dan weten via [email protected] zodat we een nieuwe afspraak met je kunnen maken.

Alle seniorenkeepers die hun spullen willen laten controleren als er iets vervangen dient te worden dan verzoeken wij contact met ons op te nemen zodat we een afspraak kunnen inplannen.

Sportieve groet, 
Niels en Michelle
2018 juni keepersspullen controleschema.docx