header_concordia.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Remunjse Hockeysjool start weer, D- jeugd meld je aan


Extra trainen; nog meer techniek; veel plezier:

Vorig seizoen hebben we de jongens en meisjes van onze D jeugd  de mogelijkheid geboden om een extra training te volgen. Dit was een groot succes.  De deelname was groot, er werd erg lekker getraind en de nodige progressie geboekt door de meisjes en jongens. Ook dit hockeyseizoen gaat de 'Remunjse Hockeysjool' voor alle gemotiveerde en fanatieke kinderen van de D jeugd (JD1, MD1, MD2, MD3, MD4 en MD5) extra trainingen verzorgen.

De trainingen gaan plaatsvinden op woensdagmiddag van 16.45 uur tot 18.00 uur en we starten op woensdag 12 september a.s. en we gaan in ieder geval door tot en met 28 november. Na de winterstop geven we vervolg aan deze trainingen en kan er opnieuw worden ingeschreven.

De trainingen worden weer verzorgd door de "Remunjse Hockeysjool” en staan onder leiding van Rob Homburg, die zal worden geassisteerd door Jeroen Uittenbogaart. Om het algehele hockeypeil te verhogen zal er ook nu weer extra veel aandacht worden besteed aan de basistechnieken waarbij het hockeyplezier zeker niet uit het oog zal worden verloren.

De kosten voor deelname aan de trainingen bedragen € 25,- per persoon. Jullie kunnen je voor deze trainingen aanmelden tot en met woensdag 5 september a.s. via de mail bij Rob Homburg; [email protected]. Vergeet niet bij de aanmelding te vermelden in welk team zoon of dochter actief is. Na 5 september worden de deelnemers nader geïnformeerd over eventuele groepsindeling en incasso van de bijdrage.

Om zo veel mogelijk aandacht aan de jongens en meisjes te kunnen besteden willen we gaan trainen met een groep van maximaal 20 kinderen. Mochten er zich meer kanjers aanmelden voor deze trainingen dan formeren we 2 groepen die dan om de week aan de beurt komen. 

Met vriendelijke groeten, 

De Remunjse Hockeysjool, 

Rob Homburg