header_concordia.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwe scheidsrechterscursus start 19 september 2018 in het clubhuis

Nieuwe scheidsrechterscursus start op 19 september 2018 in het clubhuis

Hockey en arbitrage gaan hand in hand! Zonder scheidsrechters kunnen we niet hockeyen. Om de hockeysport op een hoger niveau te brengen is spelregelkennis en goede arbitrage een must. En als er goed gefloten wordt, geeft dat meer spelplezier. Dit geldt voor alle niveau's en voor alle leeftijden.

Het is voor Concordia van groot belang dat er voldoende bevoegde scheidsrechters zijn, zodat alle wedstrijden op een goede manier gefloten kunnen worden. Hoe meer scheidsrechters we als club hebben, des te minder eenieder hoeft te fluiten.

Het beleid van Concordia is erop gericht dat alle spelers vanaf de B-leeftijd in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart. Alle betreffende jeugdleden en een klein aantal seniorleden die nog niet in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart zullen per mail worden uitgenodigd voor de cursus clubscheidsrechter.

Ook coaches, ouders van jeugdleden, trimhockeyleden en overige seniorleden worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze cursus. Opgeven kan ook via mail, tot en met uiterlijk 12 september via [email protected]

De cursus wordt naast de twee instructieavonden van een uur ook via e-learning ondersteund en start op woensdag 19 september. De tweede avond vindt plaats op woensdag 26 september en het examen op woensdag 3 oktober 2018. Alle avonden beginnen om 20 uur.

Namens de scheidsrechterscommissie,
Joost van Beek