header_concordia.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Zaalseizoen gaat weer beginnen

Het zaalseizoen staat weer voor de deur,  belangrijke data:

  • 26 november beginnen de zaaltrainingen.
Graag willen we jullie vragen ervoor te zorgen dat de hallen er netjes uit blijven zien, troep graag opruimen en rekeninghouden met andere gebruikers van de faciliteiten. Let ook op de hoeveelheid zaalballen, en zoek even verder als je er eentje tekortkomt.
  • Vanaf 8 december zijn de eerste wedstrijden

      Alle wedstrijden worden in blokken gespeeld waardoor je twee wedstrijden van 2 x 20 minuten per keer speelt. Voor de wedstrijden in Herteheym en Donderberg worden ouders ingeroosterd als zaalwacht. Jullie ontvangen hierover bericht !

Senioren en vooral ook jeugdleden worden ingepland om de wedstrijden te fluiten, in principe worden de wedstrijden van de D en C jeugd gefloten door de B jeugd, de A jeugd fluit de B jeugd en enkele wedstrijden van de C jeugd. Als je ingedeeld wordt fluit je twee wedstrijden van 2 x 20 minuten. Op deze wijze verwachten we dat je een of maximaal twee maal aan de beurt bent. Neem nog even de laatste wijzigingen van de spelregels door, zodat je weer helemaal bij bent!! bv via KNHB.NL

De zaalcie benadert de coaches om de fluitisten aan te wijzen. De coach ontvangt twee maal een lijst van wedstrijden die door het team gefloten moeten worden en geeft de namen van de scheidsrechters door aan de zaalcie. Je ontvangt in de week voorafgaand aan de fluitbeurt een herinnering dat je ingedeeld bent.

Vorig seizoen is het fluiten heel erg goed  verlopen, we vertrouwen op weer een top seizoen met veel spannende, enerverende wedstrijden!

De zaalcommissie heeft weer veel werk verzet in samenwerking met onze technische commissie en we hopen weer op een TOP-seizoen in de zaal.

Veel plezier !!