header_concordia.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Vacature bestuur, Penningmeester

Vacature Penningmeester (m/v) RHC Concordia  :                                           

Bij Concordia werken een groot aantal enthousiaste vrijwilligers achter de schermen aan een soepel verloop van de gang van zaken bij de club. Dit doen we vanuit een aantal commissies en met een bestuur bestaande uit een aantal commissievoorzitters en dagelijks bestuur, Voorzitter, Vice-Voorzitter, Penningmeester en Secretaris. Met meer dan 725 (jeugd) leden is er altijd van alles te regelen.

Onze huidige Penningmeester heeft te kennen gegeven zijn taken in de lenteperiode van 2019 na meer dan 3 jaar te willen beëindigen. Daarom zijn we dringend op zoek naar kandidaten die het leuk vinden om vanaf dit voorjaar een spilfunctie te vervullen als

Penningmeester RHC Concordia (m/v)

De penningmeester is het ‘financiële geweten’ van Concordia. Hij/zij zorgt dat alle financiële zaken soepel verlopen. In deze functie werk je natuurlijk nauw samen met commissies en ben je deel van het dagelijks bestuur.

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor een juiste, tijdige en volledige administratie van de hockeyvereniging. Je verzorgt de facturatie van contributies, registreert binnenkomende facturen, verricht betalingen en draagt zorg voor een transparante rapportage voor het dagelijks bestuur alsmede alle leden van Concordia via de ALV.

We zijn op zoek naar iemand met financieel/ administratieve affiniteit, actieve ervaring met verslaglegging en boekhouding zijn hierbij een absolute pré. Voor een sluitende overdracht en goede inwerkperiode wordt gezorgd.

Zou deze vrijwilligersrol een leuke uitdaging voor je zijn, waarin je een aantal uren per week bij en voor onze club aan de slag wilt?

Neem dan snel contact op met Geert Tummers voorzitter [email protected]of Wim Vaessen, vice-voorzitter [email protected] .Bellen mag ook, 06-22772717. Natuurlijk gaan we vertrouwelijk met je reactie om.

Reacties