header_concordia.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

REMUNJSE HOCKEY SJOOL

Extra trainingen D meisjes en jongens 

Voor de winterstop hebben we de jongens en meisjes van onze D jeugd reeds de mogelijkheid geboden om een extra training te volgen. Deze trainingen werden goed bezocht en de inzet en leergierigheid van de kinderen tijdens deze trainingen waren geweldig. Wij als trainers hebben deze trainingen dan ook met enorm veel plezier gegeven.

Ook na de winterstop gaat de Remunjse Hockeysjool voor gemotiveerde en fanatieke meisjes en jongens van de D jeugd van Concordia (MD1, MD2, MD3, MD4, MD5 en JD1 en JD2) extra trainingen verzorgen.

De 11 trainingen gaan plaatsvinden op woensdagmiddag van 16.45 uur tot 18.00 uur en we starten op woensdag 27 maart. De laatste training zal op woensdag 11 juni plaats vinden.

De trainingen worden weer verzorgd door de "Remunjse Hockeysjool” en staan onder leiding van Rob Homburg, die zal worden geassisteerd door Jeroen Uittenbogaart. Om het algehele hockeypeil te verhogen zal er ook nu weer extra veel aandacht worden besteed aan de basistechnieken waarbij het hockeyplezier zeker niet uit het oog zal worden verloren.

De kosten voor deelname aan de trainingen bedragen € 25,- per persoon. Jullie kunnen je voor deze trainingen aanmelden tot en met woensdag 20 maart a.s. via de mail bij Rob Homburg; [email protected]. Vergeet niet bij de aanmelding te vermelden in welk team je speelt. Na 20 maart worden de deelnemers nader geïnformeerd over de verdere gang van zaken.

 

Jeroen en Rob namens de Remunjse Hockeysjool