header_concordia.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

overstap junioren-senioren

Indelingen senioren
Voor een aantal spelers en speelsters wordt er na dit seizoen een overstap gemaakt van junioren naar senioren. Zoals bij de junioren selectietrainingen worden gehouden, wordt er voor de senioren (m.u.v. Dames en Heren 1) door de technische commissie een indeling gemaakt van de teams.

Bij interesse om mee te doen met de selectie voor D1 & H1 kan er een mail met je naam en je telefoonnummer worden gestuurd naar [email protected] Er zal dan contact met je worden opgenomen.

Bij de overstap naar de senioren verandert er wel het een en het ander; 
ten eerste wordt er natuurlijk op zondag gehockeyd i.p.v. op zaterdag.
Daarnaast wordt er 1 keer per week getraind en zowel Dames 2, Dames 3, Heren 2 als Heren 3 coachen zichzelf op zondag ( tenzij een enthousiaste ouder deze taak op zich wil nemen :-)). Maar verder verandert er niets en is hockeyen bij de senioren net zo leuk als bij de junioren.

Voor de Technische Commissie is het wel van belang te weten hoeveel spelers/speelsters er volgend jaar binnen de senioren gaan spelen. Natuurlijk willen we het liefst dat iedereen de overstap maakt naar de senioren.
Mocht je besluiten dit toch niet te willen, meld je dan a.u.b. zo snel mogelijk af bij de ledenadministratie.
Qua aantallen is het voor de TC niet te doen als na de bekendmaking van de teams/start seizoen zich nog mensen gaan afmelden. Dat zou betekenen dat een team aan de start van het seizoen toch opeens onvoldoende mensen heeft. Met jouw late afmelding kun je dan een heel team duperen. 

De teamindeling van de seniorenteams zal in het tweede deel van juni gecommuniceerd worden.

Bij vragen kan er een mail worden gestuurd aan [email protected]

Namens de TC, 
Lauri Rijnders