header_concordia.png pretoria jb1
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Teamindelingen 2019/2020

Beste allemaal,

Na een aantal weken flink ploeteren door de technische commissie is het weer gelukt: de teamindelingen voor de jeugdteams voor het seizoen 2019/2020 zijn klaar!

De teamindelingen zijn te vinden op de website van RHC Concordia, www.rhcconcordia.nl.
Rechts boven kun je inloggen op Lisa-team, hiervoor heb je je lidnummer en wachtwoord nodig. Mocht je het wachtwoord zijn vergeten, dan kun je via "wachtwoord vergeten" een tijdelijk wachtwoord opvragen. Onder het tabje "club" en dan onder "documenten" zie je -teamindelingen- en daar vind je dan ook de teamindelingen voor het seizoen 2019/2020.

Deze manier van publiceren wijkt af van voorgaande jaren maar op zo voldoen we aan de eisen rondom de privacywetgeving en kunnen alleen de leden van RHC Concordia de indeling zien.

Deze indelingen zijn zorgvuldig en in nauw overleg met trainers en coaches samengesteld, maar met 21 jeugdteams is dit een complexe puzzel. We zijn van mening  een evenwichtige opbouw van de teams te hebben gecreĆ«erd. En hopen dan ook op uw begrip als er iemand niet precies op de plek terecht is gekomen waar hij/zij graag zou willen.

Zoals eerder op de site/app vermeld gaan een aantal teams nog 2 weken lang in de nieuwe samenstelling doortrainen. Controleer wel nog het actuele schema op de site gepubliceerd in het bericht "Zomertrainingen - jeugd", we hebben nog extra trainers gevonden!

Meisjes A-lijn: 
Vanwege afwezigheid van de trainer/coach voor MA1 komende weken is besloten om de definitieve selectie pas in augustus te laten plaatsvinden. Informatie hierover volgt nog.
Dit houdt in dat MA1 en MA2 in juni niet zullen trainen met het nieuwe team.

Jongens A-lijn:
De definitieve selectie voor JA1 zal in augustus gaan plaatsvinden. Daarom is ervoor gekozen om JA2 in juni niet te laten trainen met hun nieuwe team omdat dit team niet compleet is.
De selectiegroep van JA1 zal wel in juni trainen zoals aangegeven staat in het schema op de site.

Jongens D-lijn:
Vanwege het aantal jongens voor de D-lijn hebben we ervoor gekozen om twee (krappe) teams te maken in tegenstelling tot 1 heel groot team. De ervaring heeft geleerd dat als de twee teams samen optrekken dit geen grote problemen zal opleveren.
Het is dan ook de bedoeling dat binnen deze teams veel wordt samengespeeld en we zullen dan ook dispensatie aanvragen zodat de spelers van JD1 ook kunnen invallen bij JD2.

Voor vragen en opmerkingen i.v.m. deze teamindeling hebben wij dit jaar "10-minuten gesprekjes" ingesteld op donderdag 20 juni vanaf 19 uur.
Indien er dringende vragen of opmerkingen zijn met betrekking tot de teamindeling kunt u een afspraak maken via [email protected]

Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie en kijken uit naar komend seizoen

TC RHC Concordia