header_concordia.png pretoria jb1
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

tijd voor Fresh Vibes

 Hallo allemaal, 

De komende twee weekenden staan in het teken van de 8e editie van het Fresh Vibes hockeytoernooi. Voor de mensen die er minder bekend mee zijn: Fresh Vibes is een tweedaags hockeytoernooi voor D jeugd (22 & 23 juni) en C jeugd (29 & 30 juni) bij Concordia. In totaal zullen er 1200 kinderen (80 teams), verdeeld over twee weekenden, komen kamperen rondom de hockeyvelden. Naast de hockeywedstrijden zijn er activiteiten als een bootcamp, touwtrekken, een bbq en disco, waarna het tijd is om te "slapen" :-). 

De twee weekenden worden mogelijk gemaakt met de hulp van zo'n 100 enthousiaste ouders en een Kidscrew met 50 jeugdspelers van Concordia. Zonder deze geweldige inzet is het niet mogelijk het Fresh Vibestoernooi te organiseren. Iedereen die een steentje bijdraagt willen we alvast heel hartelijk bedanken.   

Nieuwsgierig geworden naar Fresh Vibes? Iedereen is van harte welkom om overdag sfeer te komen proeven bij het Fresh Vibes toernooi. Zo is op zondagmiddag rond de klok van 15.00 uur de grote Shoot-out finale, een super afsluiter van twee dagen vol hockey en plezier. Neem je kinderen mee en laat ze zelf (alvast) Fresh Vibes ervaren!

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/FreshVibesToernooi/

Tot dan!