header_concordia.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Vacatures

Vele handen maken licht werk...

De Technische Commissie van Concordia is op dit moment zwaar onderbezet en heeft dringend ondersteuning nodig van leden of ouders van leden die graag een steentje bij willen dragen aan het reilen en zeilen van onze mooie vereniging. Doordat het werk nu bij een handjevol mensen terecht komt kunnen we als vereniging niet de stappen zetten die we graag willen. Hoe meer vrijwilligers, hoe minder tijd het kost voor ieder.

Dus ben jij iemand of ken je iemand die een van onderstaande teken zou willen vervullen? Neem dan contact op met Lauri Rijnders via email: [email protected] of telefoonnummer 06-24523457.

Scheidsrechterscommissie
De scheidsrechterscommissie is de afgelopen 2-3 jaar voornamelijk draaiende gehouden door 2 leden die zorgden voor de planning en de communicatie m.b.t. alle wedstrijden die bij ons gespeeld worden. Dit takenpakket is veel te groot voor 2 personen en dit heeft hen doen besluiten te stoppen.
Zonder scheidsrechterscommissie kan geen enkel team in het aanstaande seizoen een wedstrijd spelen en dus hebben onderstaande vacatures de HOOGSTE PRIORITEIT!

Om de werklast te verlagen hebben we de scheidsrechterscommissie opgesplitst in een aantal losse functies:
1. Coordinator/planning: 
dit betreft het inplannen van de scheidsrechters op de wedstrijden
2. Coordinator lopende zaken: 
Deze werken nauw samen met de coördinator/planning. We hebben nog steeds de nodige leden die hun verantwoordelijkheid qua fluiten niet nakomen. Bijvoorbeeld door een mail te sturen met de mededeling niet te kunnen komen fluiten en daarmee denken dat het met die mail is opgelost. Niets is minder waar. Het komt regelmatig voor dat op zaterdag teams zonder scheidsrechter staan. De coördinator lopende zaken (liefst 4 personen) zijn dan 1 keer in de 4 weken verantwoordelijk om de mails/afmeldingen zo goed als mogelijk op te lossen en bij te houden wie niet komt fluiten zodat de bijkomende consequenties kunnen worden opgelegd. Niet de leukste taak, maar wel een hele belangrijke.
3. Coordinator opleidingen: 
Elk jaar moeten er nieuwe scheidsrechters een examen afleggen en vooraf een cursus volgen. De cursus en het examen moet tijdig worden ingepland en gecommuniceerd, de cursisten moeten worden uitgenodigd, het examen moet worden afgenomen en de resultaten moeten aan de KNHB worden doorgegeven. Weinig belasting, 2 keer per jaar een piekmoment.
4. CS+ coordinator:
Clubscheidsrechters + is een, tot nu toe, select groepje van enthousiaste en leergierige (jeugd)leden die graag op een hoger niveau willen leren fluiten. Zij dienen vaker ingedeeld te worden om te fluiten om zo het leerproces te versnellen en op zijn tijd dient een wedstrijd beoordeeld te worden door de bond. De planning hieromheen dien gecoördineerd te worden door iemand. Lage tijdsbesteding door het hele seizoen heen. Enige affiniteit met fluiten is een voordeel, maar hoeft niet.

Lijncoordinator meisjes A/C of D
Voor alle lichtingen zijn we op zoek naar een lijncoordinator. Als lijncoordinator ben je aanspreekpunt voor speelsters en ouders bij vragen en eventueel andere zaken. Als je zelf geen antwoord kunt geven of het "probleem" niet kunt oplossen, verwijs je door naar de juiste persoon binnen de TC. Belangrijk is dat je, niet elke week, maar wel met enige regelmaat op de hockeyclub bent op zaterdag (als teams uit je lichting spelen) om bekend te worden als lijncoordinator en zicht te krijgen op de teams die onder jouw lichting vallen. De tijdsbesteding gaat met pieken en dalen en zit vooral in af en toe een gesprek voeren met de TC.

Lijncoordinator jongens
Dezelfde taakomschrijving als voor de lijncoordinator meisjes. Omdat de jongenslijn dermate minder teams betreft en de onderlingen communicatie van de teams erg belangrijk is, zijn we hiervoor op zoek naar 1 coordinator die de hele jongenslijn onder zijn of haar hoede neemt.

Coordinator senioren Dames
Als coördinator senioren dames ben je 1ste aanspreekpunt/vraagbaak mochten zich problemen voordoen of er vragen zijn vanuit de teams. Ook hiervoor geldt dat de TC natuurlijk back-up is mocht je er als coordinator niet zelf uitkomen. Ook halverwege het seizoen met een vertegenwoordiging van de teams een gesprekje voeren hoort erbij maar verder ben je gedurende het seizoen weinig tijd aan kwijt. De piek van je taken bevindt zich richting het einde van het seizoen bij het vormen van de teams, ook hierbij krijg je ondersteuning van de rest van de TC.