header_concordia.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Uitgifte trainings- en keepersmateriaal

UITGIFTE TRAININGS- EN KEEPERSMATERIALEN

 

Het nieuwe hockeyseizoen staat voor de deur! 

Om ervoor te zorgen dat jullie weer goed kunnen trainen, keepen en wedstrijden kunnen spelen heeft de materiaalcommissie voor jullie hard gewerkt in de vakantie om alles weer klaar te maken.

 

Alle trainingsmaterialen staan klaar in de lockers en kunnen via onderstaande stappen uit de lockers gehaald worden. 

 

De keepersmaterialen voor de Jongste Jeugd (E6- en E8-tallen) worden op 

dinsdag 27-8-2019 van 17.00 tot 18.00 uur uitgegeven en kunnen door de coaches van de desbetreffende teams opgehaald worden. 

 

Alle jeugd- en seniorenteams krijgen een aparte mail voor de keepersmaterialen. De keepersmaterialen staan wel al in de locker en kunnen net als het trainingsmateriaal al gebruikt worden.

 

Om aan de trainings- en keepersmaterialen te komen moet je onderstaande stappen volgen om het lockernummer en de code van het slot te vinden. 

 

1.       Ga naar www.rhcconcordia.nl  

2.       Klik op 'Inloggen Lisa-team

3.       Log in middels je lidnummer en wachtwoord   (weet je je inloggegevens niet meer vraag deze dan op via 'Inloggegevens vergeten? Klik hier') 

4.       Je komt nu in jouw pagina (Dashboard)

5.       Klik op 'Club'  - dit staat bovenin de banner

6.       Klik vervolgens op 'Materialen'  -  hierin staan welke locker en hangslot aan jouw team zijn toegewezen. Het kan zijn dat je meerder teams traint of dat je een keeper bent en een team traint dan heb je meerdere lockers en hangsloten op jouw naam staan.

7.       Onder 'Soort-type' zie je staan waar het om gaat (hangslot of locker) en een nummer  -  Dit nummer is bij het 'Soort' hangslot de code om het hangslot te openen, bij 'Soort' locker is dit het lockernummer.

 

Bij vragen of opmerkingen mail me dan op [email protected], dan zal ik z.sm. contact met je opnemen.

 

 

Veel hockeyplezier!

 

Groetjes Michelle Silleman