header_concordia.png pretoria jb1
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Vrijwilligers nodig !

"De club, dat ben je zelf”

 Een vereniging staat of valt met de inzet van vrijwilligers. 

Bij Concordia zijn gelukkig elke dag veel vrijwilligers bereid zich voor onze/hun vereniging in te zetten. Zonder hen zouden een heleboel zaken niet mogelijk zijn en het is namelijk meestal ook hartstikke leuk om met elkaar in een goede sfeer dingen voor elkaar te krijgen. 

De materialen moeten geregeld worden, de wedstrijden gepland, de scheidsrechters geregeld en de velden ingedeeld. Ook de trainingen vinden niet vanzelf plaats. Er zijn talloze commissies, een bestuur, de accommodatie en de website moeten onderhouden worden, de barbezetting is elke week nodig, etc, etc. En dan willen we natuurlijk ook nog eens kwaliteit en continuïteit. Ook voor evenementen en toernooien heb je organisatietalent of alleen al enthousiasme nodig. Al dit werk wordt verzet door onbetaalde vrijwilligers.

Voor al deze taken kunnen we altijd betrokken mensen gebruiken. Ouders, junior- en seniorleden, Opa’s en Oma’s maar ook mensen uit de stad of omliggend dorpen die zin hebben zich naast hun dagelijkse bezigheden in te zetten voor de hockeyclub. 

In de bijlage kun je bij onze 'vacatures' direct zien bij welke commissies of zaken we nog hulp kunnen gebruiken. Mocht je zelf niet weten waar je binnen de club je steentje kun bijdragen, geef dan door waar je goed in bent zodat we samen kunnen kijken waar je het beste inzetbaar bent. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Heb je vragen, wil je aan de slag, reageer dan bij de contactpersonen vermeld bij de vacatures. Voor je inzet belonen we je overigens met een fantastische BBQ samen met alle vrijwilligers aan het einde van het seizoen.

We hopen op een goede respons, zodat we met zijn allen nog meer werk kunnen maken van dé Familievereniging mét ambitie. Doen jullie ook mee ??

We zoeken adminstratieve krachten, commissieleden materialen, lijn-coördinatoren, arbitrage toppers,gastvrije barkeepers etc etc. Kijk gauw in de bijlage !!

Namens alle bestuur en alle andere vrijwilligers, 

Wim Vaessen

[email protected], tel : 0622772717


vacatures Concordia.docx