Nieuwsbericht

Algemeen

Vacature: trainingscoördinator(en) Jongste Jeugd

Nieuws afbeelding 28-11-2019

De jeugd heeft de toekomst...! De jongste jeugd dus al helemaal.

Na 10 jaar de leiding te hebben gehad over de Jongste Jeugd hebben Marlene en Rob Homburg aangegeven hier na dit seizoen (2019-2020) mee te gaan stoppen. Natuurlijk vinden wij dit super jammer maar begrijpen we de keuze hiervoor ook. Het echte bedanken komt natuurlijk nog aan het eind van het seizoen.

Op dit moment heeft het opvolgen van hen de hoogste prioriteit. Zonder trainingscoordinator Jongste Jeugd kan deze (grote) groep jeugd niet trainen zoals wij dat graag zouden willen zien en zullen de trainers die op de Jongste Jeugd staan ook minder begeleid gaan worden.

Binnen de Jongste Jeugd Commissie zijn er gelukkig mensen die het administratieve deel op zich willen nemen, maar ze zijn dringend op zoek naar mensen die op de dinsdag en/of de vrijdag ook daadwerkelijk aanwezig kunnen zijn om de trainingen van de Jongste Jeugd in goede banen te leiden. Dit hoeft niet perse door 1 iemand ingevuld te worden maar ook door meerdere personen.

Wij nodigen dan ook iedereen uit die enige interesse heeft om iets binnen de Jongste Jeugd te doen om zich aan te melden via een mail naar [email protected].

Dan kunnen we kijken in welke vorm en hoedanigheid we invulling kunnen geven aan ieders rol.

Sportieve groet,

Technische Commissie RHC Concordia