Nieuwsbericht

Algemeen

jeugdtrainingen tijdens Corona, eerste bevindingen

Nieuws afbeelding 19-5-2020 Hallo allemaal,

De eerste weken met jeugdtrainingen zijn best goed verlopen. Bij de jongste jeugd begonnen met een echte kiss&ride, nu niet meer nodig want de parkeerplaats is weer open. De fietsenstalling wordt prima gebruikt en de trainingen van onze kleinsten gaan goed, ook al mogen geen ouders op het complex en was het even wennen voor de kinderen en trainers. Supermooi om te zien hoe snel het hockeyplezier er weer vanaf spat bij de jongste jeugd.

Bij de jeugd > 12 jaar gaan de trainingen ook best aardig, de belangrijkste kanttekening is het wennen aan de 1,5 meter afstand.

Dus geen 1 tegen 1, geen partijvormen en helaas ook bij start en einde training afstand van elkaar houden. Nogmaals het dringende verzoek aan spelers, speelsters, trainers, teambegeleiding en ouders om hier aandacht aan te blijven schenken. We zien in onze omgeving al teveel situaties waar deze regel niet helemaal gevolgd wordt, dit willen we  toch niet ook bij het hockeyen op Hammerveld?! 

We hebben helaas geen arsenaal aan vrijwilligers ter beschikking die op elk veld elk uur van de dag eventuele misstanden bespreekt, dus een beroep op iedereen om zich hieraan te houden! Trainers en teambegeleiding zijn hier nog apart over gemaild om er nogmaals aandacht voor te vragen, er zijn oefeningen voldoende te bedenken, ook al blijft het partijtje het leukst, dit gaat nu nog eenmaal niet.

Verder is het mooi om te zien dat we weer met zijn allen druk aan de slag zijn op onze velden, het soms aanpassen is omdat we niet alle training kunnen doen die we eigenlijk zouden willen, maar we er zeker de komende tijd op deze manier het beste van blijven maken. 

Namens TC en bestuur,

Wim Vaessen Vice- voorzitter