Nieuwsbericht

jeugd

Teamindelingen 2020-2021

Nieuws afbeelding 5-7-2020

Beste allen,

 

Het is weer gelukt: de teamindelingen voor de jeugdteams voor het seizoen 2020/2021 zijn klaar!

 

We hebben heel veel mails gekregen met wensen voor plaatsing van kinderen in een bepaald team of bij andere kinderen en ook om teams bij elkaar te houden.

Een ding is ons daarbij duidelijk geworden: het gaat niet lukken om aan al deze wensen tegemoet te komen en gelijktijdig een evenwichtige verdeling binnen de teams te maken.

Daarom hebben we besloten zelf een indeling te maken en daarna te kijken of deze zou kunnen passen bij de wensen van eenieder. 

We hebben de indelingen zorgvuldig samengesteld, maar met 21 jeugdteams is dit een complexe puzzel. We hopen dan ook op uw begrip als er iemand niet precies op de plek terecht is gekomen waar hij/zij graag zou willen. We zijn tenslotte allemaal lid van een vereniging en niet alleen van een team.

 

De nieuwe teamindelingen zijn te vinden op de website van RHC Concordia, www.rhcconcordia.nl.

Rechts boven kun je inloggen op Lisa-team, hiervoor heb je je lidnummer en wachtwoord nodig. Mocht je het wachtwoord zijn vergeten, dan kun je via "wachtwoord vergeten" een tijdelijk wachtwoord opvragen. Onder het tabje "club" en dan onder "documenten" zie je -teamindelingen- en daar vind je dan ook de teamindelingen voor het seizoen 2020/2021. Door in te loggen zijn deze indelingen alleen voor leden van Concordia in te zien.

 

Selectie 1ste lijns meisjesteams:

We hebben natuurlijk geen lenteseizoen gespeeld. De trainingen hebben ook een aantal weken stilgelegen en door de restricties voor de spelers tussen 12 en 18 jaar zijn er ook geen selectietrainingen gehouden. Inmiddels is het bijna zomervakantie. Om deze redenen zal de definitieve selectie voor de eerstelijns meidenteams (A, B, C) in augustus/september gaan plaatsvinden. 

 

Jongenslijn:

Alle teams in de jongenslijn zijn druk bezet, maar de mogelijkheid om een tweede team per lichting te maken is er niet. Dit betekent in sommige gevallen dat er uitgeroosterd moet worden. Een team mag met 16 spelers naar een wedstrijd gaan.

 

JC1 en JD1 wordt momenteel nog overlegd en zullen we op een later tijdstip deze week bekend maken. 

 

Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie en kijken uit naar komend seizoen.

TC RHC Concordia