Nieuwsbericht

jeugd

Keepers spullen

Nieuws afbeelding 28-3-2021 Hoi vaste keepers en coaches roulatie teams, 

Ondanks dat we geen competitie spelen maken jullie toch meerdere keren per week gebruik van jullie spullen... en dat beginnen we te ruiken! 
Minimaal 1 keer per maand moeten je spullen echt gewassen worden. Alles van stof kan in de wasmachine en de rest kan in bad of in de douche. Je helm maak je 1 keer per week schoon, niemand wil schimmel creëren toch?! Het bandje bij je voorhoofd kun je losmaken m.b.v. het klittenband en kan prima in de wasmachine mee gewassen worden met de witte was. Hygiëne is belangrijk! 

Elke keer als je je spullen aan hebt gehad, ruim je je tas netjes in. Hier is een systeem voor. Deze instructie kunnen jullie vanaf volgende week bekijken op de site/app. Je tas zet je altijd opengeritst in je locker, zodat je spullen kunnen luchten. 

Als je spullen nat zijn geworden, dan ben je verplicht ze mee naar huis te nemen om ze in huis/garage uit te hangen en goed te laten drogen.

Als vaste keeper en coach van een team zonder keeper is het belangrijk dat je goed op je spullen let en ze ook goed verzorgd. Zit er een scheur bij de tong van de klompen mail dan meteen naar de materialen commissie!! Let op de riempjes, vervang ze als ze kapot zijn. Ben je erg gegroeid of alleen je voeten, dan heb je misschien grotere spullen nodig. Mail naar de materialen commissie! Een keepers outfit is een dure aangelegenheid en als club hebben we hierin veel geïnvesteerd, we verwachten van alle keepers en teams dat jullie zuinig zijn op jullie geleende spullen. 

Dus iedereen heeft voor 1 mei weer alles schoon en gewassen, fris en fruitig in de lockers staan. Dit geldt voor alle jeugdteams! 

Dank alvast voor alle heerlijk frisse geuren!

Mechteld van de Laar
Keepers coördinator 

Louis Schoofs 
Materialen commissie