Nieuwsbericht

App

Corona maatregelen na 28 april bij Concordia

Nieuws afbeelding 28-4-2021

Hallo allemaal,  Inmiddels hebben we de eerste versoepelingen in Nederland en is de avondklok ten einde. Hier zijn we blij mee, hopelijk spoedig verdere versoepelingen richting de hockeysport en onze club. Nog een paar dagen en dan vinden bij Concordia weer de Hockeydagen plaats. Met man en macht is er gewerkt om dit hockeyfestijn dit jaar voor heel veel kinderen Corona-proof door te laten gaan. 

Het Corona protocol bij Concordia  is omvangrijk en sluit aan bij de regels van NOC-NSF. Ook in de aanloop naar de hockeydagen volgende week nemen we de nodige voorzorgsmaatregelen.  We melden al eerder dat er behoorlijk wat besmettingen zijn, met name op de basisscholen in de nabije regio. 

Om hier geen mogelijke besmettingen naar onze vereniging te halen vervallen ook de JJ en D trainingen van de tweede helft van de week. Verder geldt onverkort, heb je (milde) klachten, blijf dan ajb gewoon thuis. Ben je in aanraking gekomen met een besmet iemand volg dan de regels van GGD op. Dit geldt straks ook tijdens de hockeydagen.  De veiligheid van onze kinderen en trainers blijft immers vooropstaan.

In de bijlage de actuele maatregelen vanuit NOC NSF. 

Namens bestuur RHC Concordia,

Wim Vaessen

Voorzitter

Bijlage