Nieuwsbericht

jeugd

Teamindelingen 2021-2022

Nieuws afbeelding 1-7-2021

Beste allen,

 

Het is weer gelukt: de teamindelingen voor de jeugdteams voor het seizoen 2021/2022 zijn klaar!

 

We hebben de indelingen zorgvuldig samengesteld, maar met 15 jongste jeugdteams en 20 jeugdteams blijft het een complexe puzzel. We hopen dan ook op uw begrip als er iemand niet precies op de plek terecht is gekomen waar hij/zij graag zou willen. We zijn tenslotte allemaal lid van een vereniging en niet alleen van een team.

 

De nieuwe teamindelingen zijn te vinden op de website van RHC Concordia, www.rhcconcordia.nl.

Rechts boven kun je inloggen op Lisa-team, hiervoor heb je je lidnummer en wachtwoord nodig. Mocht je het wachtwoord zijn vergeten, dan kun je via "wachtwoord vergeten" een tijdelijk wachtwoord opvragen. Onder het tabje "club" en dan onder "documenten" zie je -teamindelingen- en daar vind je dan ook de teamindelingen voor het seizoen 2021/2022. Door in te loggen zijn deze indelingen alleen voor leden van Concordia in te zien.

 

Meisjeslijn:

Gezien de vele wedstrijden die we dit voorjaar hebben gezien en de uitgebreide selectie door Heren 1 en Dames 1 hebben we de teams in kunnen delen zonder dat nog extra selectie nodig is. De eerstelijns teams zijn dan ook volledig startklaar voor het nieuwe seizoen, er hoeft niemand meer af te vallen.

 

Jongenslijn:

Voor elke lijn is er één team. Dit betekent in een enkel geval dat er uitgeroosterd moet worden. Een team mag met 16 spelers naar een wedstrijd gaan.

  

De nieuwe teams kunnen indien gewenst, met eigen begeleiding, nog 2 weken trainen in de nieuwe samenstelling. Hiervoor dient dan de trainingstijd aanhouden te worden zoals die in het trainingsschema deze lente zijn gebruikt. Er dient wel altijd een volwassene aanwezig te zijn!

 

Voor vragen en opmerkingen m.b.t. deze teamindeling hebben wij dit jaar weer "10-minuten gesprekjes" ingesteld op maandag 5 juli vanaf 19 uur.

Indien er dringende vragen of opmerkingen zijn met betrekking tot de teamindeling kunt u een afspraak maken via [email protected]

 

Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie en kijken uit naar komend seizoen.


TC RHC Concordia