Nieuwsbericht

Algemeen

Zaal commissie heeft HULP nodig !!

Nieuws afbeelding 21-11-2022

Vrijwilligers gezocht voor de zaalcompetitie!!

Het duurt nog maar heel even voordat we eindelijk weer een zaalcompetitie kunnen spelen. Het zaalseizoen voor de spelers loopt van december tot maart. De voorbereidingen zijn getroffen, maar hulp is hard nodig om de 2 ! dames die nu vrijwel alles geregeld hebben te gaan ondersteunen.

De taken bestaan o.a. uit: onderhouden van contacten met de TC, de bond, de gemeente, coaches, spelers, beheerders van de diverse complexen, andere hockeyclubs, zaalopbouw, planning scheidsrechters en zaalwachten. 

Een leuke vrijwilligerstaak met een afgebakende periode bij de club. Het huidige team bestaat momenteel nog uit 2 actieve dames die niet al deze taken meer alleen uit kunnen voeren na het stoppen van andere vrijwilligers. 

Ga jij meehelpen? Heb je interesse om aan te sluiten bij e zaalcommissie dan horen wij dit graag. Dan mag je contact opnemen via [email protected], ook voor meer informatie natuurlijk. Hopelijk loopt de mailbox snel vol met positieve reacties om het zaalseizoen goed te kunnen blijven organiseren !!