Nieuwsbericht

Algemeen

Bestuur stelt zich voor; Wim Vaessen Voorzitter

Nieuws afbeelding 5-2-2024

Voorstelrondje bestuursleden - #1

De komende tijd, voor de start van het vervolg van het veldseizoen willen wij ons als bestuur van RhcConcordia graag aan jullie voorstellen.

Wim Vaessen - voorzitter

Mijn naam is Wim Vaessen, ik ben sinds 2011 binnen de vereniging actief. Als coach, manager bij een aantal teams waar mijn oudste dochter in hockeyde, maar ook binnen het bestuur. Sinds 4 jaar voorzitter, daarvoor vice-voorzitter en jeugdcommissie šŸ˜Š voorloper TC).

Ik kom uit het bedrijfsleven maar sta nu als zij-instromer voor de klas als docent commerciƫle vakken bij Gilde Opleidingen.

Ben actief geworden omdat bij actief verenigen ook de inzet van ouder of lid hoort naast de activiteiten op het veld. Dat past ook bij onze club, nog steeds dé familie vereniging met ambitie, bijna honderd jaar jong. Ik sta ook graag langs het veld om mijn jongste dochter en haar team aan te moedigen of op zondag onze senioren te bewonderen.

Na 12 bestuursjaren nog steeds bevlogen en enthousiast maar ook voortdurend op zoek naar actieve vrijwilligers die onze club verder willen helpen.