Nieuwsbericht

Algemeen

Het bestuur van Concordia zoekt versterking

Nieuws afbeelding 29-3-2024

Beste leden,

Onze voorzitter Wim Vaessen heeft helaas te kennen gegeven zich na deze periode niet meer verkiesbaar te stellen voor een nieuwe termijn.


"De afgelopen 12 jaar heb ik met veel plezier en enthousiasme onze vereniging mee mogen besturen, waarvan de laatste vier jaar als voorzitter. Ik heb afgelopen maand echter binnen ons bestuur kenbaar gemaakt niet meer herkiesbaar te zijn na afloop van de bestuurstermijn in juli 2024.


Wij zoeken daarom vanaf ons jubileumseizoen (2024/2025) een nieuwe voorzitter, een voorzitter die onze vereniging door de uitdagingen loodst die nog voor ons liggen. Denk hierbij met name aan een verbindende functie tussen de Stichting Hammerveld, de gemeente Roermond en onze vereniging. Maar ook iemand die hoofd- van bijzaken weet te scheiden en overzicht en structuur weet te behouden binnen de vereniging en het bestuur. Het is voor ons een pre als de voorzitter een hockey-hart heeft en nog liever weet hoe het spel gespeeld moet worden. Heb jij een netwerk dat zeker in de rol van voorzitter van nut kan zijn en weet jij andere mensen te enthousiasmeren om bij te dragen aan onze mooie vereniging met ambitie, spreek dan een van onze bestuursleden aan.


Naast bovenstaande inbreng, vraagt deze functie ook een investering in tijd van een paar uur in de week.


Voor meer informatie over de functie en de taken van de voorzitter zie onderstaande bijlage of spreek een van onze bestuursleden of onze voorzitter aan. Heb je interesse of aanvullende vragen dan kun je ook mailen naar [email protected] of bel Vicky op 06-11788306. Wij gaan hier natuurlijk vertrouwelijk mee om.

 

Zien we jou binnenkort aan het hoofd van onze tafel?

Groeten, Chantal, Vicky, Suzan, Malcolm, Eric, Andrea en Wim

Bijlage