Over ons

Welkom bij de oudste hockeyclub van Limburg: RHC Concordia. Onze club werd opgericht in 1924; over een paar jaar vieren we ons honderdjarig bestaan. Vitaal, springlevend en gastvrij! 

Concordia is een familievereniging waar gezelligheid, vriendschap en sportief presteren hoog in het vaandel staan. Niet voor niets hebben we bij onze veteranenteams spelers die al meer dan zestig jaar met elkaar op het veld staan en zijn vele families al van generatie op generatie lid! We willen vooral samen sterk zijn en al onze leden een goede en sportieve thuishaven bieden. Onze missie is dan ook: de familievereniging met ambitie. 

Wat vinden we belangrijk? 
We willen de hockeysport in Midden-Limburg bevorderen en daarbij een sterke positie verwerven. Concreet vertaalt zich dat in ambitie dat onze eerste teams in de eerste klasse of hoger spelen. Ook willen we het welbevinden van onze leden bevorderen, door bijvoorbeeld te investeren in teamkwaliteit. Daarnaast investeren we in gastvrijheid en sfeer; Concordia wil een goede vriend van de buurt zijn en een goede gastheer voor teams die ons bezoeken. Tenslotte klinken respect en sportiviteit niet alleen door in onze gedragscode, maar zien we dat ook terug in ons handelen. 

Onze accommodatie 
De 600 leden van Concordia - waarvan ruim 450 jeugdleden - beschikken over een schitterend sportcomplex. Mooi in het groen op een schiereiland tussen de rivier de Roer en de Hambeek. Ons complex bestaat uit drie kunstgrasvelden; een waterveld, semiwaterveld en zandveld. Voor de allerkleinsten hebben we daarnaast een speel- en oefenveld. Ons gezellige clubhuis vormt tenslotte het centrale punt van de vereniging. We bouwen aan een nieuwe accommodatie, dit zorgt helaas voor enig ongemak.

Wil je ook komen hockeyen bij onze club? Kijk hier voor meer informatie of om je aan te melden. Je kunt ook een proeflidmaatschap nemen!