Nieuwbouw RHC Concordia!


NIEUWBOUW RHC CONCORDIA

De oudste hockeyclub van Limburg veranderde 2 jaar geleden in een rampgebied. Tijdens de watersnood die in juli 2021  een groot deel van Limburg en zeker Roermond in zijn greep hield, is enorme waterschade ontstaan. Ook bij onze hockeyclub. Het gehele complex liep onder, met twee meter water op de drie velden en een meter water in de kleedruimten en het clubhuis. Een enorm verlies voor ons als familieverenging, voor Roermond en de Limburgse hockeysport.

Spoedig zijn we begonnen met de renovatie van onze sportaccommodatie Hammerveld. Zo zijn er in 2022 3 nieuwe watervelden gerealiseerd en is in het voorjaar van 2023 LED verlichting rondom de velden gekomen,

De plannen voor onze accommodatie lopen ondertussen door. We streven ernaar om in september 2024, als RHC Concordia 100 jaar bestaat een nieuw multifunctioneel clubgebouw te realiseren.

Tot die tijd is het nog behelpen, we hebben helaas geen douches en ook de verwarming in ons oude clubhuis is behelpen. Nog even geduld, er staat iets heel moois aan te komen.