Sponsor worden

R.H.C. Concordia sponsoren? Dat kan!


Sponsoren zijn voor onze vereniging van levensbelang. Zonder de bijdrage van deze bedrijven en sympathisanten kan de vereniging gewoonweg niet georganiseerd worden zoals nu het geval is. Wij werken hard aan de toekomst van de vereniging en daar hebben we de partners bij nodig. Wilt u met uw bedrijf ook deel uitmaken van het R.H.C. Concordia netwerk? U bent van harte welkom!


‘What’s in it for me?’

We horen het u bijna denken… En terecht, want u zult vaker benaderd zijn voor sponsoring of zelf hebben overwogen om uw steun aan een bepaald initiatief te verlenen. En tegenwoordig is de keuze oneindig. Dus waarom zou u voor onze vereniging kiezen? Dat kan eenvoudigweg zijn omdat uw zoon of dochter of een andere bekende bij onze vereniging actief is. Maar mogelijk is er ook een zakelijk interessant aspect. Achter R.H.C. Concordia gaat een groot en interessant netwerk schuil dat we via uw sponsoring kunnen openstellen voor u. Denk bijvoorbeeld aan de partners die wij al als sponsor hebben mogen begroeten. Veelal ondernemers, managers of bestuurders van bedrijven en organisaties uit de regio.

Onze sponsorcommissie is volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe maatwerk initiatieven voor sponsoren en begunstigers. Benieuwd of sponsoring bij RHC Concordia zakelijk voor u iets kan betekenen?

Als een van de grootste sportverenigingen ( > 725 leden) in Roermond met meer dan 500 jeugdleden, een actieve achterban en een mooi zakelijk netwerk zijn we zeker interessant voor uw organisatie.

Meer informatie?  Stuur a.u.b. een mailtje naar [email protected], we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.