Vacatures zomer 2024

"De club, dat ben je zelf”

Een vereniging staat of valt met de inzet van vrijwilligers. Bij Concordia zijn gelukkig elke  veel vrijwilligers bereid zich voor onze/hun vereniging in te zetten. Zonder hen zouden een heleboel zaken niet mogelijk zijn en het is namelijk meestal ook hartstikke leuk om met elkaar in een goede sfeer dingen voor elkaar te krijgen. Op dit moment merken we echter dat we handen tekort beginnen te komen. Onderstaand een overzicht van huidige vacatures waar we dringend mensen voor zoeken. 

Hoe meer vrijwilligers, hoe minder tijd het voor eenieder kost en hoe meer zaken we voor elkaar kunnen krijgen. Plannen genoeg, nu de mensen nog. REAGEER SNEL, we hebben je echt nodig !

VACATURES VRIJWILLIGERS:

Voorzitter: 

Wij zoeken  vanaf ons jubileumseizoen (2024/2025) een nieuwe voorzitter, een voorzitter die onze vereniging door de uitdagingen loodst die nog voor ons liggen. Denk hierbij met name aan een verbindende functie tussen de Stichting Hammerveld, de gemeente Roermond en onze vereniging. Maar ook iemand die hoofd- van bijzaken weet te scheiden en overzicht en structuur weet te behouden binnen de vereniging en het bestuur. Het is voor ons een pre als de voorzitter een hockey-hart heeft en nog liever weet hoe het spel gespeeld moet worden.

Kom jij het bestuur versterken en samen met hen verder bouwen aan onze mooie vereniging ? Meer informatie via Vicky Briaire, Secretaris, [email protected] of bel Vicky op 06-11788306


Commissieleden Accommodatiecommissie:

We zoeken aanpakkers, praktijkmensen en meedenkers, die samen ons complex  willen helpen renoveren en vernieuwen. 

Meer info via Eric van Dijk via [email protected]

Barhoofden WEEKEND:_ Er zijn nog vrijwilligers nodig_

De Barcommissie van RHC Concordia zoekt nieuwe enthousiaste vrijwilligers die als BARHOOFD het team in de weekenden op zaterdag of zondag willen komen versterken. Als Weekend Barhoofd ben je gemiddeld 4 à 5 keer per seizoen één dagdeel van circa vier  uur aanwezig op zaterdag, (incidenteel op zondag). Planning in gaat in overleg met de barcoördinator. Nu ook nog in Venlo, straks meer en meer vanuit Roermond

Elk weekend zijn we op zaterdag en zondag afhankelijk van de ondersteuning van een aantal enthousiaste Barhoofden  om deze gezelligheid en gastvrijheid mogelijk te maken. Als weekend barhoofd maak je de hulpouders wegwijs en zorgt voor  een gastvrije en vriendelijke sfeer voor  onze leden en gasten in het clubhuis. Ons clubhuis is dé centrale plek van onze vereniging. Hier zorgen we voor gezelligheid, feesten we en kunnen we genieten van een hapje en een drankje.  Ook voor onze inkomsten zin we grotendeels aangewezen op de wekelijkse kantineomzetten. Vanuit het team denk je daarnaast  ook mee over bv. het assortiment en mogelijkheden om ons clubhuis op allerlei manieren open te stellen voor onze gasten.

ACTIEF bijdragen  aan de gezelligheid van onze club?!  Meld je dan snel aan en mail [email protected]

Organisatietalent voor Activiteitencommissie:- WIE HELPT ER MEE-

Ook al is het nog even behelpen met onze clubaccommodatie willen we graag  feesten en activiteiten blijven organiseren. Vind jij het leuk om hier mee te helpen bij de organisatie of heb je wilde plannen voor fun en plezier bij Concordia meld je dan aan, stuur gauw een mailtje naar [email protected] !!

Wie gaat de website/ webshop van Concordia regelen? Webmaster gezocht !

We zoeken op korte termijn een nieuwe webmaster die meehelpt onze website actueel in de lucht te houden. Samen met onze sponsoren PosnoSport/ Reece willen we graag ook op korte termijn een volledige en actuele webshop realiseren. Wie gaat zich hier op storten?

Stuur een mailtje naar [email protected] zodat we dit kunnen regelen.

Scheidsrechters nodig

Zou jij ook wel eens een wedstrijd willen fluiten, maar hockey je niet actief? Meld je dan aan als scheidsrechter. We kunnen je hulp goed gebruiken bij het begeleiden van onze jeugd scheidsrechters en in overleg inzetten bij de wedstrijden. Alles is te leren, zeker ook de hockeyregels. 

Reageer via [email protected]

Ledenwerver jeugd én senioren

De club kan niet zonder leden en is altijd op zoek naar nieuwe jeugd-, en seniorenleden. Ons ledenbestand mag best weer verder groeien. Help jij mee met ledenwerving van onze jeugd en zorg je dat ook meer senioren weer enthousiast gaan hockeyen? 

De ledenwerver analyseert samen met het bestuur de ledenmutaties en onderneemt innovatieve initiatieven om nieuwe leden te werven. 

Ben jij de geboren verbinder die wij zoeken? Laat ons dan weten of we hierbij op jou kunnen rekenen. Reacties via [email protected]

Clean-up sportpark Hammerveld:

Ons sportpark ligt in één van de mooiste stukjes van Roermond. Organiseer jij een aantal keren per jaar een clean-up op en rond ons mooie complex? We horen graag van je. Reageer via [email protected]


CONCORDIA zoekt jou

HELP mee, Dé familieclub mét Ambitie rekent op je hulp.